Καλα Χριστουγεννα απο την LAMDA Quality Foods

Η Διοίκηση και το Προσωπικό της LAMDA Quality Foods σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και τους αγαπημένους σας !

Νεοσ Διαγωνισμοσ απο την LAMDA QUALITY FOODS

20 τυχεροί φίλοι της σελίδας μας στο Facebook θα κερδίσουν  από 6 συσκευασίες της σειράς προϊόντων Chick'N Burger - Μπιφτέκι κοτόπουλο.
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και λάβε μέρος :

Κάνε like στη σελίδα της LAMDA QUALITY FOODS στο Facebook!
Κάνε like & share τη φωτό του διαγωνισμού!

Τόσο απλά, τόσο εύκολα!
Λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό από Τετάρτη 8/11/2017 έως και την Τρίτη 14/11/2017.

Στην κλήρωση παίρνουν μέρος ΜΟΝΟ όσοι κάνουν like στη σελίδα της LAMDA QUALITY FOODS και like & share τη φωτό του διαγωνισμού!

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15  Νοεμβρίου, ώρα 11.00 το πρωί, στα Γραφεία Διοίκησης της εταιρίας LAMDA QUALITY FOODS στον Ασπρόπυργο.

 • Ημ/νία
  08/11/2017

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Δ.ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας της LAMDA Quality Foods με την αλυσίδα Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. για τα προϊόντα της σειράς Chick'N , Μπιφτέκι κοτόπουλο (Chick'N Burger) , Μπουκιά κοτόπουλο πανέ (Chick'N Nuggets) και Σνίτσελ κοτόπουλο πανέ (Chick'N Fillet).

Τα προϊόντα θα διατίθεται σε πρώτη φάση στα καταστήματα της πόλης της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής με επίσημη πρώτη ημερομηνία παραδόσεων των προϊόντων απευθείας στα καταστήματα της αλυσίδας από την εταιρία μας την Δευτέρα 28 Αυγούστου .

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες. 

Με 267 καταστήματα, 245 σούπερ μάρκετ, 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, και ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια και τα νησιά Θάσο, Λήμνο, Λέσβο και Χίο. 

 • Ημ/νία
  27/08/2017

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ!

Η LAMDA Quality Foods με περηφάνια σας ανακοινώνει ότι τα προϊόντα της σειράς Chick’N , Μπουκιά κοτόπουλο (Chick’N Nuggets) και Σνίτσελ κοτόπουλο ( Chick’ Ν Fillet) κατέκτησαν το Αργυρό Ολυμπιακό Βραβείο Γεύσης στον Διαγωνισμό Ποιότητας Taste Olymp Awards που πραγματοποιήθηκε στις 27-28 Μαϊου 2017 και συμμετείχαν κορυφαίες εταιρίες από τον χώρο των Τροφίμων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι και πέρυσι ο κωδικός Μπουκιά κοτόπουλο (Chick’N Nuggets) είχε κατακτήσει το Χάλκινο Ολυμπιακό Βραβείο Γεύσης !

 

 • Ημ/νία
  04/06/2017

Η Διοίκηση και το Προσωπικό της LAMDA Quality Foods σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Το φως της Ανάστασης ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

 • Ημ/νία
  15/04/2017

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ MENDEZ GONCALVES

Η MENDEZ GONCALVES είναι μια Πορτογαλέζική εταιρία που ιδρύθηκε το 1982 και παράγει Ξύδια από κρασί αλλά και από φρούτα , Σως και Καρυκεύματα. Τα Brands της εταιρίας είναι τα ακόλουθα :

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εταιρίας είναι η παραγωγή καινοτόμων προϊόντων , γεγονός που έχει οδηγήσει στην βράβευση της σε πολλές και σημαντικές εκθέσεις και διαγωνισμούς ανά τον κόσμο.

 

 • Ημ/νία
  03/04/2017

Η LAMDA QUALITY FOODS ΣΤΗΝ FOODEXPO 2017

Στην 4η Διεθνή Έκθεση FOODEXPO που θα λάβει μέρος από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO , θα συμμετέχει η LAMDA Quality Foods.

Σας περιμένουμε όλους στο HALL 2 , Περίπτερο D13 να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας !

Καμία άλλη έκθεση στην Ελλάδα, αλλά ίσως και σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν απέκτησε το μέγεθος, τη φήμη και την εμπορική αποτελεσματικότητα που πέτυχε η FOOD EXPO σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Από την τρίτη της κιόλας διοργάνωση, η FOOD EXPO κατάφερε να αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, αλλά και η μεγαλύτερη και σημαντικότερη του είδους της στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Η FOODEXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Η FOOD EXPO 2017 ανεβάζει τον πήχυ ακόμη ψηλότερα!

Η FOOD EXPO 2017 ανεβάζει ακόμη ψηλότερα τον πήχυ! Επενδύει τεράστια, για τα ελληνικά δεδομένα ποσά, στοχεύοντας να εδραιώσει ακόμη περισσότερο το brand της έκθεσης και να κατοχυρώσει τη φήμη της ως μία από τις ανερχόμενες και πιο σημαντικές εκθέσεις του είδους της διεθνώς. Με τη συμμετοχή 1.200 και πλέον Ελλήνων και ξένων εκθετών και την παρουσία περισσότερων από 2.500 σημαντικών ξένων αγοραστών, η 4η FOOD EXPO 2017 θα αναδείξει και θα προβάλλει τα προϊόντα της Ελλάδας και της Μεσογείου, αποτελώντας το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα & Ποτά στην νότια πύλη της Ευρώπης.

Ποιους αφορά:

Οι επισκέπτες της έκθεσης προέρχονται κυρίως από τις ακόλουθες κατηγορίες:

Έλληνες επισκέπτες

 • Super markets-Mini Markets
 • Cash & Carry-Discount markets
 • Xονδρεμπόριο τροφίμων & ποτών
 • Παραδοσιακά παντοπωλεία
 • Delicatessen & Gourmet stores
 • Κρεοπωλεία & Ιχθυοπωλεία
 • Καταστήματα βιολογικών προϊόντων
 • Εστιατόρια
 • Catering
 • Wine bars
 • Ξενοδοχεία-Ξενώνες
 • Καφετέριες-Αναψυκτήρια
 • Κάβες – Καφεκοπτεία - Ζαχαρώδη
 • Aρτοζαχαροπλαστεία
 • Chefs
 • F&B Managers
 • Sommelier
 • Βιομηχανίες Τροφίμων

 

∆ιεθνείς επισκέπτες & Ηosted Buyers

 • Αγοραστές Super Market & HyperMarkets
 • Food and Wine Importers
 • Wholesalers / Distributors
 • Foodservers
 • Delicatessen Stores
 • Brokers - Agents
 • Μεγάλα εστιατόρια με Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα
 • Ημ/νία
  03/03/2017

Η LAMDA Quality Foods εγινε μελοσ του ΣΕΒΕ !

Η LAMDA Quality Foods στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και της εξωστρέφειας που την χαρακτηρίζει, έγινε μέλος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ). 

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) ιδρύθηκε το 1975, ως σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους συνδέσμους επιχειρήσεων με διεθνή δραστηριότητα στην Ελλάδα.

 • Ημ/νία
  19/01/2017

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !

 Στους Πελάτες μας και στους Φίλους μας δίνουμε τις θερμότερες ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και ένα επιτυχημένο 2017 ! 

 • Ημ/νία
  25/12/2016

DRESSINGS ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Η LAMDA Quality Foods, η ελληνική εταιρία που στόχο έχει τη διανομή ποιοτικών τροφίμων, αναζητά καινοτόμες λύσεις που δίνουν προστιθέμενη αξία σε σωστή τιμή για όλους. 

Η νέα μας σειρά διαφοροποιείται γιατί είναι η μοναδική πλήρης γκάμα  χωρίς γλουτένη, καλύπτει οικογένειες με σημαντική κατανάλωση (μουστάρδα – κέτσαπ – μαγιονέζα), σε συσκευασία Top-Down σύμφωνη με τις νέες τάσεις και υλικά.

 • Ημ/νία
  24/06/2016

Μεγάλη διάκριση για τις κοτομπουκιές ‪CHΙCK’ N NUGGETS

στο διαγωνισμό γεύσης «TASTE Olymp Awards 2016».

Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης, εκλεκτοί σεφ και γευσιγνώστες,

πιστοποίησαν την ανώτερη γεύση των ‪CHICK’N Nuggets απονέμοντάς τους χάλκινο μετάλλιο γεύσης και

ποιότητας.

 • Ημ/νία
  02/06/2016

ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ !

Μια ελληνική εταιρία με όραμα τη δημιουργία ποιοτικών, καινοτόμων προϊόντων που αναδεικνύουν καθημερινές γευστικές απολαύσεις της ελληνικής διατροφής.

Η σειρά από μουστάρδες της LAMDA Quality Foods ακολουθεί τη φιλοσοφία της εταιρίας ενώ διαφοροποιείται και εμπλουτίζεται με μια πινελιά από Ελλάδα.

Παράγονται μόνο από σπόρους μουστάρδας – χωρίς άλευρα - που αποτελούν μια εξαιρετική πηγή σεληνίου, μαγγανίου, ω-3 λιπαρών οξέων, μαγνησίου και  φωσφόρου. Έτσι τόσο η υφή, όσο και η γεύση των προϊόντων είναι ομοιογενής με ευχάριστη αίσθηση.

Η πλήρης γκάμα περιλαμβάνει : απαλή, dijon, με πορτοκάλι, με σταφίδες – όλες χωρίς γλουτένη - και καπνιστή με βύνη μπύρας.

Περιέχουν πορτοκάλι και σταφίδα σουλτανίνα, ελληνικές πρώτες ύλες, δίνοντας στοιχεία Ελλάδας σ΄ ένα προϊόν που δεν χαρακτηρίζεται ως ελληνικό.

Η καπνιστή συνταγή αρωματίζεται με εκλεκτή βύνη από μικροζυθοποιία.

 • Ημ/νία
  03/12/2015

ΒΡAΒΕΙΑ MEATDAYS 2014 !

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της ‘3ης Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων’ που έλαβε χώρα στην έκθεση Meat Days 2014 για τα προϊόντα της Lamda Quality Foods. Μετά την αξιολόγηση των προϊόντων μας η Lamda Quality Foods έλαβε τα εξής βραβεία ποιότητας:

1. Σνίτσελ κοτόπουλο - ΑΡΓΥΡΟ

2. Μπουκιές κοτόπουλο πανέ – ΑΡΓΥΡΟ

3. Φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες με μπαχαρικά - ΧΑΛΚΙΝΟ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κριτική επιτροπή αξιολόγησης για την επιβράβευση των προϊόντων μας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση με ακόμη πιο βελτιωμένα και γευστικά προϊόντα .

 • Ημ/νία
  17/11/2014

H Lamda Quality Foods στην 3η Οργανοληπτικη Αξιολογηση κρεατοσ των Μeat Days 2014

H  Lamda Quality Foods στην 3η Οργανοληπτική Αξιολόγηση κρέατος των Μeat Days 2014 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το τριήμερο 1-2-3 Νοεμβρίου 2014 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» (τέρμα Αττικής Οδού).

Μετά την 1η διοργάνωση που έλαβε χώρα στην έκθεση ΜΕΑΤ DAYS 2012 και την 2η διοργάνωση στην έκθεση ΜΕΑΤ DAYS 2013, η διοργάνωση της οργανοληπτικής αξιολόγησης προϊόντων κρέατος, συνεχίζεται και βελτιώνεται επί της διαδικασίας, με σκοπό να αναδείξει τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα κρέατος και να αυξήσει την εμπιστοσύνη των προϊόντων αυτών σε επαγγελματίες και καταναλωτές. Η 3η διοργάνωση έπειτα από την επιτυχία που γνώρισε και το πλήθος των δειγμάτων που έστειλαν οι Έλληνες παραγωγοί στις 2 προηγούμενες Οργανοληπτικές Αξιολογήσεις, έχει θεσπίσει μία ακόμα πιο έγκυρη και αδιάβλητη διαδικασία και θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έκθεση MΕΑΤ DAYS 2014 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Με σεβασμό στον καταναλωτή και την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας θα είμαστε εκεί για να σας παρουσιάσουμε καινοτόμες  προτάσεις με βάση την επεξεργασία νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων και γενικά κτηνοτροφικών ειδών και παντός είδους τροφίμων.

Στόχος μας, η συμμετοχή σε μία αξιόπιστη διοργάνωση με σκοπό την αξιολόγηση των προϊόντων μας λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία τους στην Ελληνική καταναλωτική αγορά καθώς και οι εποικοδομητικές επαφές με επαγγελματίες του κλάδου που αναζητούν νέες ιδέες για την αναβάθμιση των επιχειρήσεων τους. 

 • Ημ/νία
  21/10/2014